AGF

Jeg hader AGF!

Jeg hader AGF!

I går tabte AGF igen, og endda på hjemmebane til et ligegyldigt marginalhold fra Nordsjælland uden historie eller traditioner, og som AGF ville have lammetævet 6-0 for 10 år siden. Men hvor sådan et hjemmebanenederlag ville være utænkeligt og fuldstændigt uhørt dengang, så er det desværre blevet hverdag i dag, hvor man skal ned under nedrykningsstregen for at finde Danmarks næststørste bys stolthed.

Jeg så ikke kampen på stadion, jeg hørte ikke reportagen på P3, jeg så ikke engang sammendraget på 3+. Jeg hader nemlig AGF. Jeg hader alt omkring AGF. Jeg hader de snotforkælede spillere, som udover talent mangler mandsmod og fightervilje, og som tilsyneladende er bedøvende ligeglade med, hvordan det går klubben bare de får deres overbetalte løn, som de kan bruge nede på Kupé og Römer fredag og lørdag aften.

Jeg hader AGFs notorisk inkompetente organisation, som i løbet af de sidste 10 år ikke har præsteret andet end fiaskoer, offentlige pinagtigheder og amatøragtigt drift, som kan få selv bestyrelsen i Sommersted IF til at slå sig på lårene af grin. Jeg hader Aarhus Stadion for den unødvendige og ligegyldige løbebane, som bringer en så langt væk fra spillet, at intensiteten og atmosfæren kun er det halve af, hvad det kunne have været.

Jeg hader AGFs maskot Aros, en muteret hvid rotte, som blot gør os endnu mere til grin end vi er i forvejen. Hvad f** har en isbjørn med fodbold og AGF at gøre? Hvor er symbolikken? At vi som den også er truet og tæt på udryddelse?

Jeg hader GF Girls eller GF Sisters som de hedder i dag i kommercialismens hellige navn (Ave Sisters Point). Cheerleaders er et amerikansk fænomen med formål at underholde dumme og lalleglade amerikanere uden sportslig indsigt. Ser man måske cheerleaders i engelsk, italiensk eller spansk fodbold? Nej for der handler det om fodbold og ikke ligegyldigt søndagsfamilieunderholdning. Hold jer til kvindehåndbold og andre ubetydelige “sportsgrene”.

Jeg hader visse dele af AGFs fanskare, som mener det er forkert at ytre sin utilfredshed med holdets gentagne og konsekvent udeblivende præstationer. De mener vi skal vise uforbeholden hengivenhed i modgangstider – jeg mener, at når ledelsen og spillertruppen udviser så udpræget manglende engagement, så er en ordentlig røvfuld på sin plads! (Ville I også drikke KoolAid, hvis de bad jer om det?). Og så hader jeg ikke mindst at fanklubben i årevis har pralet med at have procentvis flest kvindelige medlemmer – Vorherrebevares…

Jeg ville ønske, at min far aldrig havde taget mig med på Aarhus Stadion i 1992 til pokalfinalen mellem AGF og B1903, hvorfor skulle AGF også vinde? Kunne de ikke bare have tabt 0-3 i stedet? Hvorfor skulle Danmarks to bedste fodboldspillere gennem tiden Flemming Povlsen og Troels Rasmussen også være GF’ere? For uanset hvor meget jeg hader AGF, så er klubben desværre en del af mig og min opvækst. Som en kræftknude i min mave, der har spredt sig til alle vitale organer og dermed er umulig at fjerne. Jeg vil aldrig kunne holde med et andet hold i Danmark end AGF – men jeg hader dem bare så meget…

Standard

5 thoughts on “Jeg hader AGF!

  1. Kender følelsen alt for godt. Det at være AGF fan er en lang lidelse (eksl. denne sæson i divisionen).

    Ligesom dig elsker/hader jeg AGF, men jeg kommer igen hver weekend for en ekstra omgang.

    Vi ses på Tribunen!

Comments are closed.