Personlig

Dreng-pige venskaber

Nogle påstår, det ikke kan lade sig gøre. Deri er jeg uenig. Men ikke desto mindre vil – og skal der altid være en seksuel spænding, som er det, der gør dreng-pige venskaber interessante. De fleste af denne type venskaber har jo netop haft et udgangspunkt i en seksuel tiltrækning af en art.

Udfordringen  består så i, at bibeholde denne spænding uden at den for en af parterne kammer over i forelskelse, hvilket typisk sker, eller at den med tiden afdæmpes for til sidst helt at forsvinde. Begge dele kan være fatale for venskabet. Uden spændingen kan man jo lige så godt have drengevenner (som man tilmed også kan se bold med), og omvendt hvis forelskelsen ikke er gengældt vil det medføre frustrationer og ubehagelige og pinlige situationer, som vil skabe dybe revner i venskabet.

Standard