Humor

So go ahead, tell me I’m not an athlete

So go ahead, tell me I’m not an athlete

Nikes nyeste reklamekampagne viser kvinder, der hopper lidt rundt på et gulv, mens de påstår, de ikke har brug for tilskuere og fans, og at de aldrig vil opnå samme berømmelse, som rigtige (fodbold)stjerner, hvor det implicit antydes, at det har de hverken lyst til eller brug for. Afslutningsvis mener de dog alligevel, at de er mindst lige så meget atleter, som de er.

Tjah grunden til, at ingen interesserer sig for det, de laver, er jo nok, at de enten ikke er dygtige nok, til det de gør, eller at det, de beskæftiger sig med, er hamrende ligegyldigt. I begge tilfælde vil jeg så godt sige JA, I er ikke atleter men motionister!

Jeg har i den forbindelse lavet et udkast til en reklame i samme serie, hvor udtryk og indhold stemmer bedre overens…

http://www.latenights.dk/nike

Standard