Innovation Lab

Vi ses i fremtiden!

Vi ses i fremtiden!

Vil du gerne vide, hvordan fremtiden ser ud? Kører vi rundt i svævende biler i femte sals højde og spiser vi piller i stedet for mad? Science fiction filmene har været kreative i deres forslag, men har som regel været langt fra målet. Men det skal der nu laves om på! På www.labconfidential.dk giver jeg dig hver dag et kvalificeret bud på en ny teknologi eller et nyt produkt, som kan gå hen og ændre vores hverdag.

Jeg fortæller dig naturligvis dette, fordi jeg for ganske nyligt er blevet ansat på Innovation Lab som redaktør af netop Lab Confidential – en nyhedstjeneste, der hver dag leverer én historie om fremtidens teknologi formidlet på en uhøjtidelig måde, så alle kan være med.

Til de som ikke ved det, så er Innovation Lab et center for fremtidsforskning, hvor meget kloge mennesker sidder og arbejder seriøst – men jordnært – med nye teknologier og hvordan de bedst finder anvendelse i vores dagligdag.

Og hvis du tror, at Innovation Lab er et crazy high tech sted, så har du fuldkommen ret! Ved indgangen er nøgler og nøglekort erstattet med en irisscanner og selve kontoret (det er naturligvis ét åbent kontor) er spækket med out-of-this-world gadgets. Det manglede da også bare egentligt…

Så gå ind på www.labconfidential.dk og læs om fremtiden eller tilmeld dig nyhedsbrevet, så bliver dagens artikel sendt direkte til dig hver formiddag. Og hvis du ikke har fanget den endnu, så er det altså mig, der skriver historierne! ;)

Standard