Humor

Daft Bodies – Harder, better, faster, stronger (spoof)

Faldt lige over denne video, som hærger internettet for tiden. Det er et spoof af Daft Punks Harder, better, faster, stronger, hvor de to optrædende har skrevet alle ordene fra sangen forskellige steder på kroppen, og i en meget velkoreograferet rutine vender og drejer de lemmerne med de tilhørende ord i takt med musikken. Det starter sløvt ud, men omkring 1:36 går de amok, og viser, at de nok har øvet det mere end én gang. Bemærk at det er taget i ét klip, hvilket ikke gør det mindre imponerende.

Og så skader det selvfølgelig heller ikke, at de to “robotter” er meget sparsomt klædte, velproportionerede piger – men det var slet ikke derfor, jeg faldt over den. Kan bare godt lide sangen…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lLYD_-A_X5E[/youtube]

Standard

3 thoughts on “Daft Bodies – Harder, better, faster, stronger (spoof)

  1. Siden du ka’ li’ sangen, medsamt ender spundet over den, så tjek et par andre youtube-tiltag (nu ved jeg jo ikke om dit kommentarspor kan embedde, ellers skal jeg nok poste almindelige links, promise):

Comments are closed.