AGF

Fordele og ulemper ved at se AGFs kampe på Aarhus Stadion

Aarhus StadionUlemper:

  • Af en eller anden årsag er det altid bidende koldt uanset årstiden. De store publikumstribuner i sektion B og sektion C er altid i skygge, og man får en iskold vind i nakken, som bringer en tæt på hypotermi. En god kamp kunne måske give en varmen, men det er man lidt nærig med i Aarhus – mere om det nedenfor.
  • Jammerligt fodbold. Det undrer, at AGFs spillere er fuldtidsprofessionelle og altså ikke laver andet end at spille fodbold. Man kunne derfor formode, at de var i stand til at drible med en bold, aflevere den til en af de andre i hvide trøjer og måske endda skyde et vristspark inden for målrammen? Hvad de laver ugens øvrige 6 dage er mig en gåde, for det de præsterer om søndagen kunne lige så godt foregå i Serie 2 – og der betaler de faktisk penge for at få lov til at spille bold…
  • Ingen mål. En eller anden har engang sagt, at en nul-nul kamp ikke behøver at være kedelig. Det er muligt – men det er den med garanti, når AGF er involveret! Afslutningerne er så slatne, at det er som om, de slet ikke tror på, at bolden kan gå ind, og at de derfor har opgivet på forhånd. Det er lige før man ønsker, at modstanderne scorer, bare for at der sker et eller andet.
  • Ingen fightervilje. Ligesom de skyder på mål som små piger, så virker de generelt fløjtende ligeglade med, hvad der foregår på banen. Der er ingen gejst, ingen vilje, ingen nerve i nærkampene, ingen saft i tacklingerne. Det kan godt være de ikke scorer nogen mål, men havde de da bare kæmpet for sagen, var de næsten tilgivet. Vil man ikke slås for den hvide trøje, er man ikke værdig til at bære den!
  • Og skulle det nu ske, at de ved en fejl får erobret bolden, så er kontraspillet så dræbende langsomt, at et hold gangbesværede og gigtplagede pensionister med rollatorer ville kunne nå hjem på plads, inden AGF var nået over midterlinjen med mere end 2 mand. Kontraspil handler om at komme til afslutning så hurtigt, at modstanderen ikke kan nå at organisere forsvaret – ikke at spille bolden på tværs 5 gange for til sidst at tabe den på midtbanen – tag note!
  • Problemet med løbebanen er en kendt sag, men det gør den jo ikke mindre irriterende. Igen kan man kun spørge, hvad laver en løbebane på et fodboldstadion? Til dens forsvar bliver der jo så holdt rigtigt mange internationale atletikstævner på stadion, som jo var grunden til at den skulle være der (eller måske ikke).
  • Aros – den muterede hvide rotte, som er et kikset underholdningsmoment for de mindste, men ligesom alle andre er den blevet så deprimeret over AGFs talentløse spil, at den mest ligner en maniodepressiv våd mus med selvmordstanker. Gør det Aros – du tør ikke! Husk på langs – ikke på tværs!

Fordele:

  • Cheerleaderne er væk.
  • Store Klaus (stadionpølserne)
Standard

One thought on “Fordele og ulemper ved at se AGFs kampe på Aarhus Stadion

Comments are closed.