Innovation Lab

LabConfidential blandt Danmarks bedste it-blogs

Computerworld har fundet frem til det, de mener er Danmarks ti bedste it-blogs, og der har LabConfidential fået en fornem placering blandt kendte blogs som it-bizzen, hovedetpaabloggen og DeMib. Det falder naturligvis tilbage på Innovation Lab, men som redaktør og eneskribent gennem snart to år – i øvrigt i al den tid LC har eksisteret som blog – tillader jeg mig at tage lidt af kreditten.

Der er i øvrigt store ting på vej. Vi arbejder i øjeblikket på en større overhaling af bloggen og har netop ansat den ny redaktør, som skal overtage efter mig. Og hvis man skal tro Computerworld, så er det en sund og velfungerende teknologiblog, jeg overlader til ham.

Standard

2 thoughts on “LabConfidential blandt Danmarks bedste it-blogs

  1. Det er da også blandt landets bedste blogs uden tvivl. En grafisk overhaling vil ikke gøre noget, men indholdet er der ikke en finger at sætte på. Jeg er en fornøjet fast læser.

  2. Nej, designet hænger lidt, men det er et levn dets oprindelige udseende (det flotte men håbløse flashsite), som vi forsøgte at holde en visuel relation til, nu alt andet blev ændret.

    Men nu vil vi gerne bringe LabConfidential tættere på Innovation Lab, så stilen kommer til at følge det øvrige designtema – omend det stadig vil være helt sit eget. Der er en masse andre ting, og jeg har givet vores grafiker en laang ønskeliste over, hvordan bloggen kan optimeres – funktionelt som grafisk.

    Hvis det bliver godt, tager jeg gerne al kredit, hvis det bliver noget lort, er det alt sammen den ny redaktørs skyld! :)

Comments are closed.