Innovation Lab

Gadgethunt til NEXT no.6

next6webbanner

Gadgethunter er egentligt et ret fedt ord (domænet er ikke taget) og er samtidig en stillingsbetegnelse, der med jævne mellemrum kommer i spil på Innovation Lab. Fx op til hver NEXT udstilling, hvor alle de fedeste teknologier og det sejeste grej skal hentes hjem til Danmark. Så samles gadgethunterteamet og i en meget koncentreret periode udarbejder en bruttoliste over, hvad de mener, der skal udstilles af crazy, far out dimser.

Jeg var med for andet år i træk og havde denne gang selskab af praktikant Mikkel, nuværende LabConfidential redaktør Thomas, og en gang i mellem kiggede der også en forvirret nordmand forbi. Det lyder måske som verdens sjoveste tjans, men det er faktisk både vanskeligere og mere udmarvende, end man skulle tro at finde 100 teknologier på to dage. Men til udstillingsansvarlig og tidsregistreringsnazist Hannahs store irritation, så fik vi adspredelse i form af leg med picoprojektor, Segwayræs og Wii-tennis.

Temaet for NEXT no.6 er Get Lost, hvilket jeg ikke lige har forstået, hvad indebærer, men de væsentligste kriterier, vi filtrerede efter, var som altid: Sejt, interaktivt og høj sci-fi faktor.

Jeg vil ikke afsløre eksakte teknologier fra bruttolisten – det vil bare skuffe, hvis de ikke kommer, men stort set alt er repræsenteret lige fra kæmpe kunstneriske installationer, de nyeste skærmteknologier, masser af HCI, robotter i alle afskygninger og selvfølgelig grøn it. Så det kan næsten ikke undgå at blive mindst lige så fantastisk en udstilling som til NEXT no.5 – jeg glæder mig allerede!

Standard

2 thoughts on “Gadgethunt til NEXT no.6

Comments are closed.