Innovation Lab

Et lille gæsteblogindlæg på LabConfidential

Torsdag til søndag i sidste uge blev Innovation Labs store NEXT no.6 konference og udstilling afviklet. I den forbindelse var jeg taget ned på Handelshøjskolen fredag morgen til et mindre medlemsarrangement med hovedtaler Jeff Howe for at liveblogge for LabConfidential.

Det blev samtidig et kært gensyn med mit gamle talerør, og man savner jo næsten at blive betalt for at surfe nettet og fyre røverhistorier af!

“LabConfidential er i dag med til et eksklusivt (som i at der er gratis kaffe og rundere) medlemsarrangement på Aarhus School of Business, hvor Wired-redaktør Jeff Howe har indvilget i at tale for alle dem, som var for fedtede til at betale for hele konferencen.

[…] Jeff fik godkendelse af Wired til at skrive en artikel om ”outsourcing to the crowd”, hvorefter Mr. Howe i et anfald af radikal innovation kom op med ”crowdsourcing”. Dagen før artiklen blev frigivet var der 3 Google hits på crowdsourcing – og en måned senere over 17 mio!”

Læs hele min livereportage på verdens bedste teknologiblog LabConfidential.

Jeg nåede også at et par andre historier over weekenden.

Standard