Innovation Lab, IT

Vil real-time søgning blive Googles Waterloo?

Google Twitter

Tjah, man kan jo altid linke til indlæg, man har skrevet andetsteds, når man ikke rigtig ved, hvad der skal stå her…

Twitters popularitet har sat fokus på et internetforbrug, der altid har været en underliggende faktor, men først nu for alvor er blevet trukket frem i lyset. Nemlig adgang til information i tilnærmelsesvis realtid. Ikke en time eller en dag efter, når Googles indekseringsbotter har været forbi de nyeste artikler og blogindlæg, men lige nu og her som begivenhederne udfolder sig.

Søgning i den form for information, som især Twitter udmærker sig ved at være indrettet til, stiller traditionelle søgemaskiner overfor nogle udfordringer, de hidtil ikke har været vant til – nemlig realtidssøgning!

“Er realtidssøgning overhovedet interessant for andre end nyhedshungrende, internetafhængige informationsjunkier for hvem det at vide alting først muligvis er det nærmeste, de kommer meningen med livet?”

Læs hele indlægget hos Innovation Lab.

Standard