Innovation Lab

Dagens Out of Office Reply

empty-office

Autosvar - Ikke til stede

Når kontormennesker går på ferie, sætter de som regel deres mailklient til at udsende et autosvar ved alle henvendelser, så man kan se, at der for en gangs skyld er en gyldig grund til, at man ikke gider svare mails. De såkaldte out-of-office-replies.

Disse er som regel ret kedelige og lyder alle-over-en-kam i stil med: “Tak for din henvendelse. Jeg holder ferie/sidder i møde/er til konference til og med dd/mm/åå.”

Men i dag tikkede der dette autosvar ind, som må tage prisen for bedste out-of-office-reply. Jeg forstår den stadig ikke helt.

“Det hele startede en kold og våd tirsdag i november. Jeg havde netop været i bad. Min hud var varm og fugtig. Damp fyldte hele badeværelset. I spejlet kunne jeg skimte min egen nøgne krop. Det fugtige hår. Brystvorterne. Og min nederste erogene zones fysiske kropsmanifest. Min hånd griber om tuben med body lotion. Med et blidt tryk får jeg den hvide creme ud i min hånd. Jeg masserer den nænsomt ud over min brystkasse. Hører mit eget åndedræt blive tungere. Og tungere. Varmen og dampen gør mig døsig. Jeg er nu nået til mine inderlår. Grundigt gnider jeg cremen ind. Skiftevis masserer og gnider. Der bliver varmere og varmere på badeværelset. Mine stenhårde baller sitrer ved den første berøring af min cremebelagte højrehånd. Jeg lukker øjnene og kommer i tanke om, at jeg ikke er på min pind.

Men at jeg vender tilbage i løbet af fredagen.”

Om det hjælper at fortælle, at autosvaret kom fra en Art Director ved et reklamebureau, ved jeg ikke, men det er stadig meget mærkeligt! Og en lille smule ophidsende…

Mit eget Out of Office Reply? Kort og kontant:

“Jeg er i øjeblikket på orlov fra tjenesten ved Innovation Lab for at restituere og genopbygge kampkraften. Jeg er tilbage ved frontlinjen – og Outlook dd/mm/åå.

For Gud, Konge og Fædreland”

Standard