Innovation Lab, IT, Sociale medier

Præsentation om social media marketing

I går var jeg et smut i Grenaa ifm. Ibiz Centrets DanmarksTur for at tale om sociale medier og markedsføring. Jeg havde valgt indgangsvinklen “Sociale Medier som tillidsskabende værktøj”, da af de mange forskellige måder at markedsføre sig på sociale medier – er den tillidsbyggende klart den med det største perspektiv. En potentiel game changer!

Se hele præsentationen herunder – eller se alle mine præsentationer, som jeg også har lagt op. Der er introduktioner til blogging, søgemaskineoptimering, Web 2.0 og en tech&trends hitliste fra sidste år. Du kan læse et længere oplæg på innovationlab.dk.

Det var en lang tur fra Nørrebro til Grenaa – og tilbage. Men fik lov at chille i trucker loungen nede på havnen i Grenaa – og hvem kan egentligt sige, at de har gjort det? :)

Standard

2 thoughts on “Præsentation om social media marketing

  1. Pingback: www.anyhed.dk

  2. Pingback: 2010 var året… | Jonas Juhler Hansen

Comments are closed.