Løb, Personlig

Når jeg løber

Ligesom BMW og Audi-ejere hilser indforstået, når kører forbi hinanden, så nikker motionsløbere også tit høfligt, når de mødes på stierne.

Når jeg løber rundt om søerne, møder jeg mange modløbende piger. Nogle af dem smiler til mig. Ikke et høfligt nik, men et smil som kun en pige kan smile til en dreng. Det bilder jeg mig i hvert fald ind. Det skete aldrig i Århus. Jeg kan godt lide at løbe rundt om søerne.

Standard

2 thoughts on “Når jeg løber

  1. Det er vel kun der når man står og strækker ud bagefter, at man har en chance. Der er meget lidt fælles aktivitet over løb. Selv om man laver den samme ting på samme tid er det jo ikke i samme hastighed, på samme måde, på samme rute, med samme formål, etc.
    Jeg går til crossfit – er næsten lige startet – og det er overraskende socialt. Ingen faste hold, men det er 1 times træning med træner, max 15 personer ad gangen, blandede hold m/k. Der snakker man en del med hinanden om øvelserne, hjælper hinanden og hepper etc, og man møder rigtig mange forskellige mennesker.
    Hvis du vil score til en sportsgren, tror jeg at dét er et oplagt sted.

    Men kan da godt forstå du godt kan lide at løbe rundt om søerne. Danske piger hitter. Københavnere især :)

    /Packert

Comments are closed.