Innovation Lab, IT

Innovation Lab: Map of the Future

Da jeg var på Innovation Lab, var en af mine store ambitioner at lave et årligt trend map – ligesom dem What’s Next laver. Trods flere forsøg lykkedes det aldrig at skabe den nødvendige opbakning, men det, der skulle til, var åbenbart min afgang (og tredjepartsfinansiering), for nu har de lavet et – og det ser virkelig fedt ud!

Det er dog ikke helt så overskueligt, hvilket strider lidt mod idéen med et kort;  Megatrendsene og subtrendsene (den blå skrift) er svære at læse. Man savner også lidt en tidshorisont for, hvornår trendsene manifesterer sig.

Men flot er det – men ham, som styrer tegnepennen derinde, er også en af de dygtigste grafikere, jeg kender, så helt galt kunne det vel aldrig gå?

Kortet viser fremtidens forbrugertrends, produktionstrends og detailhandelstrends og er lavet for Innovationsnetværket Livsstil – Bolig og Beklædning, som er et innovationsnetværk under Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling (VTU).

Download kortet som pdf.

Standard

3 thoughts on “Innovation Lab: Map of the Future

  1. Søren Andersen says:

    Tak for props Jonas – men jeg kan ikke tage æren for det. Den er den nye grafwiz på laboratoriet, Martin Helbo, der med sin pennen har tryllet det frem.

Comments are closed.