Oscar, Twitter

Oscar 2015 gættekonkurrence på Twitter

oscar-twitter-2015

Photo credit: Prayitno / flickr

For tredje år laver vi en gætteleg på Twitter om, hvem der vinder i de mest kendte kategorier, så nu er det snart en tradition. I år er listen udvidet fra 10 til 12 kategorier, da bedste sang og bedste visuelle effekter også er medtaget.

Resultatlisten. Vindere: @Fensholm, @KasperRasmussen, @MCMedKant, @andreassmeden, @larsbfrahm, @jonasjuhler (10 ud af 12)

Tjek prognosen.

Afgiv dine gæt i Oscar-konkurrencen (Lukket).

Se resultatet fra 2014. Vindere: @EmmaSehested, @FisFus, @Larsbfrahm, @SebStanbury, @mgraversen (10 ud af 10)

Se resultatet fra 2013. Vindere: @Camillafuhrdk, @DanielBlochs, @MetteRieks (9 ud af 10)

Følg #oscardk

Som sædvanligt er her samlet forudsigelser fra en række medier og filmeksperter (opdateres):

Film           Instruktør Mandlig hovedrolle Kvindelig hovedrolle Mandlig birolle Kvindelig birolle Originalt manus Adapteret manus Udenlandske film Animeret Film Sang Visuelle effekter
Morten Vejlgaard Just, Filmz Birdman Alejandro González Iñárritu Eddie Redmayne Julianne Moore J.K. Simmons Patricia Arquette The Grand Budapest Hotel The Imitation Game Ida How To Train Your Dragon 2 Glory Dawn of the Planet of the Apes
Mads Kjær Larsen, Soundvenue Birdman Alejandro González Iñárritu Eddie Redmayne Julianne Moore J.K. Simmons Patricia Arquette The Grand Budapest Hotel Whiplash Ida How To Train Your Dragon 2 Glory Dawn of the Planet of the Apes
Christian Monggaard, Information Boyhood Alejandro González Iñárritu Michael Keaton Rosamund Pike J.K. Simmons Patricia Arquette The Grand Budapest Hotel The Imitation Game Ida The Boxtrolls Everything Is Awesome Interstellar
Lars Frahm, CPH PIX Birdman Alejandro González Iñárritu Eddie Redmayne Julianne Moore J.K. Simmons Patricia Arquette The Grand Budapest Hotel The Imitation Game Ida How To Train Your Dragon 2 Glory Interstellar
Kim Pedersen, Danske Biografer Boyhood Richard Linklater Bradley Cooper Julianne Moore J.K. Simmons Patricia Arquette The Grand Budapest Hotel The Imitation Game Ida How To Train Your Dragon 2 Glory Dawn of the Planet of the Apes
Ann Lind, TV2 Boyhood Alejandro González Iñárritu Michael Keaton Julianne Moore J.K. Simmons Patricia Arquette N/A N/A Ida How To Train Your Dragon 2 N/A N/A
Girls on Film Boyhood Richard Linklater Eddie Redmayne Julianne Moore N/A N/A N/A N/A Ida || Leviathan N/A N/A N/A
Bet365 laveste odds Birdman Alejandro González Iñárritu Eddie Redmayne Julianne Moore J.K. Simmons Patricia Arquette The Grand Budapest Hotel The Imitation Game Ida How To Train Your Dragon 2 Glory Interstellar
Standard