Om

Akademisk Bonderøv

tl;dr se jonasjuhler.dk

Mit navn er Jonas Juhler Hansen, og jeg er 29 år + en sjat. Oprindeligt fra Sommersted, Sønderjylland, men nu bosiddende på Nørrebro i København – her kan man da tale om kontraster.

Jeg er partner i community management bureauet Curious, som laver marketing, kommunikation og larm på sociale medier for brands og virksomheder i hele Norden. Det er vist det, jeg er bedst til.

Tidligere har jeg været Digital Strateg hos Nordisk Film, og hos WWF Verdensnaturfonden og Innovation Lab, som en der kunne noget med web, kommunikation og sociale medier.

Jeg er uddannet Cand.it i IT, Kommunikation og Organisation fra Handelshøjskolen i Århus, hvor min hovedopgave handlede om, hvordan sociale medier kan synliggøre kompetencer i organisationen.

Inden jeg nåede så langt, færdiggjorde jeg en bacheloruddannelse i Informationsvidenskab med supplering i Erhvervsøkonomi på Aarhus Universitet.

Jeg har tilmed tilbragt nogle år i kongens klæ’r som befalingsmand i hærens kamptropper og har i den forbindelse været udsendt i international tjeneste (see the world, they said…).

Fritiden bruges bl.a. diverse web- og blogprojekter. Jeg har haft en designblog, modeblog, og blogget om tech og sociale medier for bla. Innovation Lab, Politiken, Denfri og Social Semantic.

Når jeg får lyst laver jeg små sites som IQuest, Twitologierdetfyraftenyndling.dk eller gå-hjem-møde kalenderen gaahjem. Jeg kan den klassiske kombination af xhtml, css, php og mysql.

Engang byggede jeg et sønderjysk ungdomscommunity, lastnight.dk og drev det sammen med de fedeste mennesker. Det blev en kæmpesucces, og vi gjorde egentlig bare for sjov.

Desuden løber jeg maratonløb – har gennemført 14 indtil videre, endda et i pandadragt – og elsker generelt sport i alle afskygninger, men har en særlig forkærlighed for fodbold og AGF.

Følg mig på Twitter, tjek min, Instagram-,  Facebook– eller LinkedIn-profil, se mine præsentationer på Slideshare –  eller skriv til mig på jonas(snabel a)lastnight.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *