Nu med RSS-feeds

Nu med RSS-feeds

Hvor svært kan det egentligt være at lave feeds til sin blog? Tjah, jeg burde måske vide det bedst selv, da jeg i flere omgange uden større held har forsøgt at få Latenights med på rss-moden. Men nu hvor jeg selv er dybt afhængig af RSS-feeds fra alverdens nyhedssites og blogs – og irriterer mig grænseløst over sites, der ikke tilbyder feeds, så var det vist på tide at få fundet den endelige løsning på RSS-problemet…

Så her 3 timer efter jeg gik i gang, kan jeg ikke uden slet skjult stolthed præsentere RSS-feeds på Latenights.dk – nærmere bestemt i form af Atom 1.0. Det har kostet blod, sved og tårer, og så kunne det endda klares med under 50 linjers kode… Jeg har bevidst valgt at inkludere hele blogindlægget i feedet inklusiv billede af hensyn til de, som benytter RSS-readers (ligesom jeg selv gør). Det er nemlig f** irriterende, når teksterne cuttes op, så man alligevel skal ind på de respektive sites for at læse hele indlægget. Det kommer måske til at gå ud over besøgstallet (kan det blive lavere?), men man skal jo behandle andre, som man gerne selv vil behandles, har jeg engang lært.

Har du ingen anelse om, hvad RSS er og hvad hele dette indlæg går ud på, så vil jeg end ikke gøre forsøget på at forklare det. I nogle tilfælde er ignorance nemlig a bliss :)

*Update 3/11/07: Eftersom Latenights nu er en WordPress-blog, har det hele været spildte kræfter, da feedet nu genereres af WordPress…