GadeModeAarhus

GadeModeAarhus

En god måde at spotte nye trends og tendenser på er ikke at læse modemagasiner, men at gå ud på gaden og se, hvad folk rent faktisk har på af tøj. Der findes jo nogle mennesker, som ikke (i så kraftig grad) lader sig diktere af indspiste moderedaktører, men rent faktisk tør finde deres egen stil, og det er ofte langt mere inspirerende.

Takket være Internettet behøver man dog ikke længere bevæge sig ud i virkeligheden, men kan sidde hjemme bag skærmen og tjekke den nyeste gademode (hurra?). Blogs, hvor ihærdige modeinteresserede lægger billeder op af stilbevidste mennesker, de møder på gaden, dukker nemlig op overalt. Således kan man blot tjekke bloggen eller abonnere på RSS-feedet for at få lidt frisk inspiration til det daglige tøjvalg.

En af de allermest kendte er The Sartoralist, men næsten alle storbyer med respekt for sig selv har en eller flere gademodeblogs. I København findes den meget kompetente Copenhagen Street Style, men mindsandten om vi ikke også kan være med i Aarhus!

GadeModeÅrhus er et initiativ af to IMV-studerende, og det alene borger jo næsten for kvaliteten :) Hver dag lægges et nyt billede op, og det er ekstra sjovt at følge med, da mange af de afbildede netop er studerende fra IMV – dvs. folk jeg kender!

Det bedste er dog, at de fuldstændig ignorerer det håbløse mainstream-teenage-jo-flere-falske-mærkevarer-jeg-kan-flashe-jo-smartere-er-jeg-sæt bestående af Gucci bælte, Burberry tørklæde og Louis taske. Kom nu videre venner! Og inden kommentarer om sten og glashuse vælter ind (as if), så har jeg givet mit bælte til min mor og mit halstørklæde er droppet netop fordi samtlige unger i hele Aarhus åbenbart er udstyret med et.

2 Replies to “GadeModeAarhus”

Comments are closed.