Jeg trækker det hele tilbage!

Jeg trækker det hele tilbage!

Hvis AGF ikke kludrer i det og som forventet rykker op i morgen, så trækker jeg alt, hvad jeg har sagt af negative ting om klubben tilbage! Hele dynen!

Jeg fortryder, at jeg gentagne gange har kaldt ledelsen for inkompetent, amatøragtigt og for at mangle visioner.

Jeg medgiver, at det var en god idé at sælge stadionnavnet for håndører og vil fremover selv benævne Aarhus Stadion som Dong Park…nej, det er vist ikke rigtigt – Dansk Fjernvarme Park? Jeg synes, at isbjørnen er en velvalgt maskot for klubben og i det hele taget, at nuttede maskotter er en integreret del af dansk foldbold.

Jeg nærer den største og dybeste respekt for hele spillertruppen og fortryder, at jeg har kaldt dem for snotforkælede møgunger uden mod og mandshjerte – og synes heller ikke, at deres løn er én krone for meget. Jeg kan samtidigt sagtens leve med den meget korte ventetid på den obligatoriske stadionplatte og synes, at de frivillige hjælpere rister pøller med uset effektivitet.

Jeg vil endda gå så langt og trække al kritik tilbage af de meget smukke, attraktive og yndefulde cheerleaders (kan ikke lige huske, hvilket firma har købt dem nu), som jeg synes løfter den samlede fodboldoplevelse. Det er meget beklageligt, at de ikke længere er på stadion – jeg håber, de snart kommer tilbage!

Eller…nej, det trækker jeg også tilbage – ryk nu bare op for helv…

One Reply to “Jeg trækker det hele tilbage!”

Comments are closed.