Nu med WordPress

Nu med WordPress

Så har jeg endelig taget konsekvensen af, at min egenkodede blog ikke længere var tidssvarende, og i stedet for at kode det om, var det nemmere at nappe noget, der allerede virker til perfektion. Derfor har jeg installeret en WordPress blog, da erfaringerne fra LabConfidential med systemet har været overvejende positive.

Temaet er holdt meget stramt og minimalistisk – just the way I like it, og selv det er også bare nuppet uden den store tilpasning. Falliterklæring som webudvikler? Måske, eller også bare et udtryk for manglende tid og manglende lyst til at genopfinde den dybe tallerken – selvom jeg utvivlsomt ville have lavet et bedre produkt end WordPress…

Jeg savner blot mit polaroid-script, som omdannede almindelige billeder til polaroid-fotos ved upload (se tidligere indlæg). Måske vil jeg forsøge at implementere scriptet, hvis det kan lade sig gøre.

Trods ny motor er der dog ingen garanti for at opdateringsfrekvensen vil blive øget, men forudsætningerne er dog blevet væsentligt forbedret nu! Gamle indlæg vil også blive lagt op ved lejlighed – der er heldigvis ikke så mange.

Til sidst vil jeg henlede opmærksomheden på mit nye webprojekt: Uklassificeret – en blog om design, innovation og reklamer. Jeg falder over utroligt mange fede ting i min jagt på historier til LabConfidential, men meget af det er ikke teknologi-relateret og derfor ikke relevant for LabConfidential. Det smider jeg nu ud på Uklassificeret og forventer, at den – ligesom LabConfidential – vil blive opdateret dagligt.

One Reply to “Nu med WordPress”

  1. Fin side du har fået tid til at få etableret. Laver du andet end sidde ved computeren? Frisk luft og sund mad – var det noget?!
    “Uklassificeret” lyder rigtig spændende, så den må vi følge.
    Hilsen fra din mor.

Comments are closed.