Dansk Folkepartis valgsvindel

Flyt et mandat

At Mogens Camre stillede op til folketingsvalget vel vidende, at han ingen intentioner havde om at udfylde sit mandat, kan vel kun betegnes som valgsvindel og som manglende respekt for folkestyret. Han stillede udelukkende op for at trække stemmer til partiet (selvom jeg står uforstående, hvorfor nogle kan finde på stemme på ham), og da mandatet var hjemme råbte han p** og skred. Det ville jo svare til, at de Konservative i al hast hev en eller anden tilfældig kendt tv-journalist ind for at score stemmer til partiet – nej vent, dårligt eksempel…

Og det er ikke fordi jeg har noget i mod Snuggi (Anita Christensens kælenavn hjemme i Sommersted), som nu er kommet i folketinget på afbud. Sommersted har formentligt fået sit allerførste folketingsmedlem, og det er jo altid rart, og hun har utvivlsomt utroligt meget at bidrage med, og hun vil jo med garanti gøre Dansk Folkeparti meget stolt, og jeg håber hun bliver finansordfører eller udenrigsordfører, MEN:

Sagen er jo den, at hvis Mogens Camre ikke havde spillet uærligt spil, så ville DF formentligt ikke have fået det sidste mandat, og så havde Anders kun stået med 88 mandater plus et nordatlantisk mandat. Det giver kun 89, og der skal jo som bekendt 90 hoveder til et flertal! Dermed ville Khader og NA alligevel stå som tungen på vægtskålen, og det kunne forhåbentligt føre Danmark væk fra både blokpolitik og ikke mindst Dansk Folkeparti.

I den forbindelse har Jens Keld gjort mig opmærksom på hjemmesiden Flyt et mandat, som i sin enkelthed er en indsamling til den første fra VKO-blokken, der afhopper til NA eller oppositionen, så vi kan blive fri for Dansk Folkepartis indflydelse. Man kunne jo håbe, at der efter ministerrokaden og tillidspost-uddelingen sidder en forsmået konservativ eller venstremand med behov for 15 min i rampelyset – Henriette Kjær måske? Men seriøst – anyone! Please?