Blogger nu også på Koolhunting.dk

Koolhunting.dk

Jeg synes ikke, det var nok at være ordfører på LabConfidential, Uklassificeret og Latenights, så jeg har også meldt mig under fanerne hos Koolhunting.dk – en dansk trendspotter blog, som graver og leder efter nye seje og trendsættende…trends. I udlandet er disse sites KÆMPESTORE, men herhjemme er vi ikke rigtigt kommet med endnu. Men når det sker, vil jeg da selvfølgelig gerne tage credit for at have været med fra starten…

Mit fokous på Koolhunting vil primært være IT-tendenser – dog uden sammenligning med LabConfidential, men ellers vil jeg skrive om alt, der lugter lidt af overfladisk popkultur. Forvent lidt mere tekst end på Uklassificeret, men det vil blive holdt i den muntre ende.

Hvis du har en blog, så skriver jeg også gerne for den! :)

Koolhunting.dk