Film og tv på hulu.com med Hotspot Shield uden hastighedsnedsættelse

Hulu.com

Hulu.com er fantastisk! Masser af film og tv-serier til direkte – og lovlig – streaming i ganske hæderlig kvalitet. Bl.a. samtlige tre sæsoner af min yndlingsserie Arrested Development, men også kvalitetsshows som The Daily Show, The Colbert Report og The Office (US) er at finde her.

I øjeblikket er jeg ved at tygge mig igennem den seneste sæson af Hell’s Kitchen (Gordon Ramsey er sej) , men som min tidligere chef ved Innovation Lab Christian Lausten har gjort opmærksom på, så kan man ikke bruge Hulu.com, medmindre man har en amerikansk ip adresse. Den kan man så få gennem Hotspot Shield, men med den ulempe, at der er en ganske betydelig nedsættelse af hastigheden, hvilket kan gøre streamingen lidt diasshow-agtig.

Min løsning er ganske lavpraktisk og går ganske enkelt ud på at afbryde forbindelsen til Hotspot Shield i samme øjeblik, at streamingen er begyndt. Man connecter altså til Hotspot Shield, starter showet på Hulu.com, og så snart man hører indgangssætningen “This show is brought to you by limited commercial interruptions by…”, så disconnecter man Hotspot Shield, da Hulu.com på dette tidspunkt har accepteret din phony ip adresse og ikke tjekker den yderligere.

One Reply to “Film og tv på hulu.com med Hotspot Shield uden hastighedsnedsættelse”

Comments are closed.