Susanne og Martins Bryllup

Susanne og Martins Bryllup

Et bryllup skal for mange være en perfekt aften, men for nogle tager forberedelserne overhånd og bliver nærmest så detaljerede, at det mere ligner en militær operation.

“Giv agt, jeg giver nu min befaling for Susanne og Martins bryllup. Et situation, Alfa fjenden…”

Sådan har forberedelserne til Susanne og Martins bryllup også udviklet sig, og der er udstedt meget nøje instruktioner for stort se alt – lige fra ankomst til kirken, samtaleemner under og efter festen, fotografering og sågar hvedebrødsdagene. Læs hele deres hjemmeside – det er god underholdning!

*edit* Selvom om siden nu er lukket, kan en kopi læses her.

Var jeg inviteret ville mit takketelegram nok lyde i retningen af:

“Kære Susanne og Martin

Tak for en rigtig dejlig fest, det var ærgerligt med vejret, og at musikeren vist havde glemt sine noder derhjemme, men onkel Jens’ brandert var underholdning nok alene – især hans improviserede tale!

Beklager, at jeg kom for sent i kirken, men det var umuligt at finde en parkeringsplads, og præsten fandt da forholdsvis hurtigt fatningen igen.

Jeg håber I bliver glade for terrassevarmeren og held og lykke med eksamen Susanne – husk at tredje gang er lykkens gang!

Nyd jeres hvedebrødsdage, jeg ringer nok lige en af dagene og hører, hvordan det går.

KH Jonas”

Det er jeg desværre heldigvis ikke, så til de “heldige” gæster: Lad nu for Guds skyld være med at nævne Susannes EKSAMEN! Herregud vi kan jo alle dumpe en eksamen, men det er jo ikke sjovt igen og igen blive mindet om, at man har DUMPET et eksamen og derfor skal til RE-EKSAMEN, hvor man er endnu mere nervøs for at DUMPE igen. Så forbigå Susannes eksamen i stilhed, det vil jo ødelægge hendes perfekte dag, hvis hun konstant bliver mindet om den eksamen – som hun altså har DUMPET og altså skal op til IGEN! Men held og lykke med RE-EKSAMEN Susanne ;)

Susanne og Martins bryllup via Juniorama

3 Replies to “Susanne og Martins Bryllup”

  1. Hmm, tilsyneladende har Susanne og Martin passwordbeskyttet deres bryllupsside – kun guderne kan vide hvorfor, så nu kan vi desværre ikke længere grine af dette lille guldkorn på interwebbet :(

    Men hvis det skyldes hånlig trafik fra Latenights (findes der dårlig trafik?), så vil jeg gerne være den første til at undskylde! Rundstyk’ – der er ingen grund til at være sur, det er alt sammen kærligt ment!

  2. Vær venligst bevidst om at du deltager ved vores bryllupsfest og vi helst vil betragte dagen som værende perfekt. Dette betyder at hvis du skulle bemærke en mindre detalje, som måske falder udenfor dit perfektionsbillede hører vi helst ikke om det. Dvs. vi hører helst ikke udsagn så som ”Det var en god fest bortset fra at xxx vist blev lidt for fuld/stegen var måske en anelse tør/vejret var ikke det bedste osv.” Hold det venligst for dig selv for vores skyld eller fortæl det til andre uden at vi hører det.

  3. I øvrigt synes jeg, at det er top-mega-ringe, at der er kommet password på Susanne og Martins side. Jeg ville enormt gerne lige ha’ set billeder af Onkel Morfar pisse i punchen. Eller noget.

    Er der nogen, der kender en god hacker? :)

Comments are closed.