Er det fyraften?

erdetfyraften

I tvivl om hvorvidt det er på tide at klappe laptoppen sammen og holde fri? Tjek erdetfyraften.dk og få svaret med det samme!

Hvordan virker det?

“Den avancerede og patenterede erdetfyraften-algoritme beregner et gennemsnitligt estimat af udførslen af alle daglige arbejdsopgaver på landsplan. Det sker på basis af out-of-office-replies, mobilopkald til privatabonnementer, nedgang i strømforbrug i kontorsektorer og øget trafik på indfaldsveje.

Overstiger det samlede estimat en fastsat tærskel på 90%, er det således en klar indikation på, at den samlede arbejdsstyrke af fuldmægtige og kontoransatte har fri. Det er således muligt, at lige præcis du – ikke – er færdig endnu, selvom erdetfyraften.dk angiver – at det er fyraften, men så har du visheden om, at alle andre har fri.

Hvad du så gør, er op til din egen samvittighed. Erdetfyraften.dk påtager sig intet ansvar overfor spontant arbejdsophør og tabt produktion.”

Erdetfyraften.dk er skabt efter inspiration fra Emme.