Shrink To Fit – ny dansk modeblog

Shrink To Fit - en modeblog med holdninger
Shrink To Fit - en modeblog med holdninger

Lene My og jeg har i dag lanceret modebloggen Shrink To Fit efter et par ugers soft launch. Det er en modeblog, der udover at inspirere også vil provokere og skrive ting, man normalt ikke ser på de gængse run-of-the-mill modeblogs.

Fra kolofonen:

“Vi stiller os selv spørgsmålet “hvorfor”, før vi lader os forføre af kejserens nye klæder. Vi tillader os nemlig at tage mode seriøst – men altid med et glimt i øjet!

Navnet Shrink To Fit er både en reference til en vaskeanvisning, men også en kommentar til en branche, hvor tøj ofte ikke skabes til (naturlige) kropsformer – men snarere omvendt.”

Der er ikke meget andet at tilføje end: Besøg siden, abonner på feedet, tilmeld dig Facebook-siden og følg os på Twitter :)

Bonusinfo om headeren: Det er et billede af vaskemærket fra en af mine Ralph Lauren Poloer, hvor den oprindelige tekst er klonet ud og erstattet med en ny sat i Arial, rasterizet og gennemstribet. Billedet er taget med mit EOS 500D med 17-85mm glas.

3 Replies to “Shrink To Fit – ny dansk modeblog”

  1. Jeg synes i har helt ret! Modetøj er et af mine største bedrifter, især herretøj. Men må sige at man skal lede længe efter en blog med kvalitativt indhold. Skriver i kun om dametøj ?

    Måske i kunne være interesseret i at blogge for http://www.miinto.dk ?

  2. Vi har en ambition om at dække hele spektret, men realistisk set bliver vi nok lige så unisex som Cover var det – dengang de påstod at være det…

    Nu har Shrink To Fit kun eksisteret i ganske uger, så vi vil lige finde vores egne ben, inden vi affilierer os med kommercielle interesser. Det er jo netop en af de ting, vi opponerer imod ;)

Comments are closed.