Café Stella offer for ondsindet hetz

Der er i øjeblikket en ondsindet hetz i gang mod Cafe Stella med overskrifter som “Cafe Stella banker kunderne”. Det har absolut intet på sig og beviser kun, hvor galt det kan gå, når bloggere går i selvsving uden kildekritik. Det eneste udsagn i sagen mod Cafe Stella er fra nogle berusede studerende, som forsøgte at snyde sig fra barregningen.

Man kan med rette spørge sig selv om hvem der har det største problem: Cafe Stella eller en blodtørstig sensationslysten blogosfære ivrig efter at hævde deres selvudråbte magtposition?

Ovenstående afsnit er et eksperiment og rent påfund. Jeg tager ikke parti i sagen. Jeg ved ikke, hvad der er sket på Cafe Stella, har aldrig været på Cafe Stella og kender ingen af de implicerede parter. Faktisk er jeg ligeglad.

Formålet er udelukkende at se, hvor høj pagerank dette indlæg kan få på søgninger om Cafe Stella. Med hjælp fra Modebevægelsen har de negative overskrifter ryddet alle søgninger på Cafe Stella, og man taler nu igen om bloggernes magt. Man taler ikke så meget om det er en magt, de kan håndtere.

Men hvor nemt er det at lave et opdigtet modindlæg, der tilbageviser alle påstandene mod Cafe Stella? Det finder vi lige straks ud af.

Beklager forvirringen, men vær velkommen til at linke til dette indlæg ;)

Og for prins knud: Jeg har ingen forbindelser til Cafe Stella. Faktisk lyder det ikke som et særligt rart sted.

6 Replies to “Café Stella offer for ondsindet hetz”

 1. Kære Jonas,

  Jeg så dit indlæg på Kforum først — og nåede at svare dig dér.

  Al den stund, du har valgt at videresyndikere alt indhold videre til en platform med markant højere PageRank end din egen (Kforum), så tror jeg, du får svært ved at ranke godt på termen “cafe stella”. Google er ikke glade for duplicate content.

  Alt godt,

  Kasper Bergholt

 2. Hej Kasper. Hvad mener du med, at kforum har højere pagerank end latenights? ;)

  Mht duplicate content så plejer google nu godt at kunne se forskel jf. linket til originalindlægget nederst på siden. Er i hvert fald ikke blevet straffet før – nærmere tværtimod.

 3. Den offentlige PR-værdi er 6 for Kforum, og halvdelen for Latenights.dk, nemlig 3.

  Jeg ved godt, at tallet ikke er udtryk for den endegyldige sandhed om pagerank-flowet, men antallet af indgående links og antallet af indekserede på de respektive domæner støtter fortolkningen.

  Hvad angår dc-straf — cool! Andre har haft store problemer, når de syndikerede fuldt indhold videre til Kforum (slutlink eller ej), bl..a Daniel Bæk fa Nodes, som altid blev slået.

  Hvor gammelt er dit domæne?

  Alt godt,

  Kasper

 4. Domænet er fra 2004.

  Det er egentligt heller ikke udpræget hensigtsmæssigt at videresyndikere hele indlæg til et andet domæne, men man husker sjældent at oprette teaser-posts for link-juicen.

  Klippet rss-feed er heller ikke en mulighed, for det er ondsindet og brugerfjendtligt djævelskab fostret et sygt sted.. :)

 5. Jeg har lige tjekket status på eksperimentet.

  Kforumudgaven af ovenstående ligger pt. på en 7. plads — originalposten kan jeg ikke finde på de første tre resultatsider.

  Go’ weekend!

  Kasper

Comments are closed.