Citroncupcakes med blåbærfrosting

Citron cupcakes med blåbær frosting

Har forsøgt mig med at bage cupcakes og valgte en opskrift med citronkage og blåbærglasur fra Sarahs Kager.

Det var med delte følelser, for på den ene side ser cupcakes jo fine ud, men på den anden så er de – primært pga. Agnes Cupcakes – hypet helt op på et niveau, hvor koppekagerne enten signalerer anstrengt overskudsagtig helikopter-mor med lidt for meget Ralph Lauren og Silver Cross barnevogn, eller modeblogger, der iiih bare craver sushi, macarons og Agnes, som modebloggermanualen siger, man skal.

Men fordommene blev lagt på hylden – for en stund – og resultatet blev acceptabelt. Kagen sank noget sammen i forhold til forestillingen om en cupcake, men smagen fejler ikke noget. Måske det har noget at sige, at der er kludder i Sarahs opskrift, så citronsaften røg i kagedejen og mælken i glasuren – og ikke omvendt, som det er meningen?

Hvis jeg overvinder den nævnte stigmata, der er ved cupcakes, giver jeg det nok et nyt skud. Om ikke andet er det sjovt at lege med sprøjteposen. No pun intended.

Citron cupcakes med blåbæt frosting