Jeg løber Copenhagen Marathon i pandadragt

Jeg har besluttet mig for at gøre noget rigtig dumt. Nemlig at løbe Copenhagen Marathon 2011 d. 22. maj – i en pandadragt. Den på billedet.

Men hvorfor egentlig?

For pandaerne, tigrene og naturens skyld. For udfordringen, for opmærksomheden, for meritten. Fordi jeg kan. Fordi muligheden er der. For sjov skyld. Behøver der altid være en grund?

Hvad er de største udfordringer?

I rækkefølge: Varmen, varmen, slidsår fra stropperne til hovedet, ekstra vægt, begrænset udsyn. Og regn.

Hvordan støtter jeg dit løb?

Hop over på betternow.org, hvor jeg benytter lejligheden til at samle ind til WWF. Giv en ti’er, en halvtreller, en hund, en fuffi. Så støtter du både mig og et godt formål. Jeg satser på at kunne samle 10.000 kr. ind. Det håber jeg mit idioti er værd. Tak for dit bidrag.

Er du nervøs?

Ja. Jeg har stor respekt for maratondistancen. Den slår folk ihjel. At udfordre den i fuld pandadragt, virker ærlig talt en anelse dumt.

Følg mit løb

Jeg skriver nok et par indlæg her om løbet og får samlet nogle billeder og video. Det tilgår alt sammen. I mellemtiden tjek pandarun.dk, som jeg har bygget til formålet. Der ligger en video af mig i pandadragten.


I can explain! Min gode kollega Annemette og jeg var ude og teste pandaformen i påsken. Hun løber nemlig også Copenhagen Marathon – sit første – og planlægger at gøre det bodypaintet som panda. Det er sgu ret sejt – selvom jeg også synes det er lidt dumt.

2 Replies to “Jeg løber Copenhagen Marathon i pandadragt”

Comments are closed.