Snyd i dansk Wordfeud

Se hvilke ord du kan lave i dansk Wordfeud med dette enkle og gratis søgeværktøj.

Jeg har set, at der findes snyde-apps til Wordfeud med dansk ordbog i App Store og Android Market. Virkelig fejt egentlig. Det skal naturligvis være gratis, så her er http://leet.dk/wordfeudsnyd/ – det var så lidt.

Vindergaranti er der ikke noget af, da tjenesten bare viser hvilke ord, du kan lave med dine bogstaver og enhver, der har spillet Scrabble et par gange ved, at det mere handler om dobbeltord og bonusfelter end lange ord.

*UPDATE* Har lavet en mere lødig version, hvor du med god samvittighed kan slå op i ordbogen og tjekke om et ord eksisterer. Det svarer til at hive Nudansk ned fra hylden, det er jo heller ikke snyd. http://leet.dk/wordfeudordbog/

Få også tips og trivia til Wordfeud ved at følge OrdkrigsZen på Facebook og Twitter.

14 Replies to “Snyd i dansk Wordfeud”

 1. Wordfeud er et rigtig sjovt spil, og ja en gang i mellem hiver man sig i håret for at finde på et ord, men et spil er da kun sjovt hvis man spiller fair, at snyde svare lidt til købe et brød og så fortælle andre at man selv har bagt det, det ser måske meget godt ud, men der er sku ikke meget sjovt ved det.

  Træn nu jeres hjerner op til selv at finde på ordene, de skal nok komme til jer, man skal bare bruge hovedet, det er sku da det sjoveste

 2. Tør dog øjnene.

  Snyd i wordfeud ? Ja smart. Men den kan ikke søge efter ord med dobbelt Wildcard. Og fungerer ikke særlig godt til at indsætte allerede indtastede ord fra spillet for at kombinere

 3. jeg syntes ikke det er snyd at slå et ord op i wordfeud alle har tiden til det det er ens for alle. det lære man jo også nye ord ved
  vis man ikke kan li det kan man jo sætte sig ned i sofaen med familie/venner og ta et spil skrabble

 4. Er helt ny i spillet men hvor er det hammer irriterende at Wordfeud ikke accepterer f.eks. . Oz, Gaza, Giza og Fyn. Det er foreløbig hvad jeg har konstateret.

 5. hvem finder ud af at versionere Wordfeud til dialekt fx. jysk eller bornholmsk. eller hvad med wordfeud for ordblinde

 6. ØV..ØV.. Jeg er en af de mange som også er holdt op med at spille, dette ellers rigtige sjove spil. I dag handler det mere om hvem der har den bedste app til at finde ordet med.
  Hvor sjovt er det lige at to “personer” som spiller mod hinanden i virkeligheden bare er to programmer som “spiller”. Det svarer til at at du vil tage et spil skak og sætter computeren til at spille mod sig selv. Hyggeligt ikke!? Det er desværre det der sker i øjeblikket.
  Det kan ikke kontrolleres, om den der sidder i den anden ende, benytter et “hjælpe” program. Så ganske kort, kan det siges, at den der har det bedste program/app vinder spillet. Er du en af dem som synes det er sjovt at lade en app klare tankeprocessen for dig, fortsæt du bare, du bliver ikke klogere og spillet dør stille og roligt. Hører du til en af dem som taber lige lovlig ofte, lad dog vær med at spilde din tid, og drop spillet!, eller find en god app der kan klare ærterne for dig .. I dette øjeblik udvikles en app som du starter op umiddelbart før Freud, Det eneste du skal gøre er at starte spillet, og så kan du læne dig tilbage. Når computeren har spillet færdig for dig kommer et bip signal, og resultatet gemmes i “autofeudcheat”. App’en udvikles sikkert så den kan klare 5-10 spil samtidig.
  God fornøjelse til dem som stadig tror de spiller mod et menneske..

 7. Er total enig med Lars Says – brug hovedet og ellers prøv jer frem på ærlig vis. Resigner selv fra alle der snyder – og de afslører hurtigt sig selv.

 8. Jeg spiller og vinder ca 95% af mine spil mod random modstandere. Kunne aldrig finde på at snyde eller bruge ordbog. Jeg tror ikke på problemet med snyd er så stort som lars siger. Jeg har et par gange oplevet folk resigne og beskylde mig for at snyde, så spørgsmålet er om dem der siger de let kan se om folk snyder ikke også tager fejl?
  Jeg synes sgu mere problemet med wordfeud er, at folk bruger det som zapper spil. Der kan gå 72 timer uden man skriver før man diskes. Tror det er meget mere sundt at folk sætter tid af til at spille når de kan istedet for hele tiden at være online:)

Comments are closed.