Om

Mit navn er Jonas Juhler Hansen. Jeg rådgiver om digital kommunikation og sociale medier og har en kandidat i it, kommunikation og organisation. Jeg har rang af sergent ved hærens kamptropper og har været udstationeret på Balkan.

I 1997 kodede jeg min første hjemmeside og har arbejdet med it og digital kommunikation lige siden. Det har jeg gjort i virksomheder som Innovation Lab, WWF Verdensnaturfonden og Nordisk Film, og siden 2013 har jeg været partner og direktør i to forskellige social media-bureauer.

Jeg har bla. udviklet en global social media-kampagne for Lundbeck, aktiveret Snickers og M&M’S på Facebook i hele Norden, markedsført Twilight og Hunger Games digitalt, opbygget Sønderjyllands største online community, lavet en Wordfeud-tjeneste der genererede 5 mio månedlige sidevisninger, fået fremmede på Twitter til at sende hinanden julegaver, skabt nettets sværeste quiz samt løbet et maraton i en pandadragt. Se mere arbejde på jonasjuhler.dk.

Denne blog har eksisteret siden 2005 og var det første site, jeg kodede i php. Siden har WordPress og dovenskab taget over.

Udover alt det kedelige og utåleligt selvpromoverende arbejdsgejl, finder jeg stor glæde ved AGF og sport generelt, maratonløb, gamle racercykler, klassiske møbler og computerspil fra 90’erne. Jeg bekymrer mig en del om klimaforandringerne og ville ønske, man kunne gøre mere, end hvad den enkelte person kan ændre med sit privatforbrug.

Jeg bruger meget tid på Twitter. Her er mine seneste tweets:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *